Η σελίδα μας είναι αφιερωμένη σε νέα και ειδήσεις από την Κύπρο ή που αφορούν την Κύπρο και έρχονται από το εξωτερικό. Στις αναρτήσεις θα βρείτε κάθε είδους νέα που να αφορούν όλες τις πτυχές τις επικαιρότητας, από πολιτική, κοινωνικά θέματα, θέματα που αφορούν την οικονομία, τις σχέσεις και τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα κατεχόμενα εδάφη της Βόρειας Κύπρου και φυσικά νέα που να αφορούν lifestyle και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και θέματα που να αφορούν τη βαριά βιομηχανία του νησιού, που είναι ο τουρισμός, και ζητήματα επενδυτικών σχεδίων που έχουν μεγάλη σημασία τώρα που το νησί βγαίνει από την κρίση και αναζητά μεθόδους και λύσεις για την ανάπτυξή του.

Όμως είδηση δεν είναι μόνο ό,τι αφορά εξελίξεις και γεγονότα. Ειδήσεις αποτελούν και οι ιδέες για δημιουργία μιας ομοσπονδιακής Κύπρου και ένωση των εδαφών της, ειδήσεις αποτελούν και οι αναλύσεις των αιτίων και των τρόπων που γίνονται κάποιοα πράγματα, ειδήσεις είναι και οι δυνατότητες που δίνονται από την κυπριακή κυβέρνηση για επίλυση προβλημάτων, όπως π.χ. οι πολιτικοί γάμοι μεταξύ ζευγαριών διαφορετικής θρησκείας χωρίς να είναι απαραίτητη η αλλαγή των θρησκευτικών πεποιθήσεων ενός από τα δύο άτομα που θέλουν να κυνηγήσουν κοινούς στόχους στη ζωή τους.

Στη σελίδα μας θα βρείτε τις περισσότερες από τις παραπάνω ειδήσεις, αν όχι όλες, χωρίς να λείπει φυσικά και η πλήρης και σφαιρική ενημέρωση για θέματα με παγκόσμιο αντίκτυπο, όπως οι αμερικανικές εκλογές ή η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, που είναι και πολύ κοντά στο νησί και το αφορά άμεσα.